Zit je er over te denken om je startkwalificatie te halen? Of heb je die al, maar wil je meer leren om je kennis en kansen verder te verbeteren? Als je weer terug naar school wil, kunnen wij jou daarbij helpen.

Welk beroep heeft jouw interesse?

De juiste opleiding kiezen is makkelijker als je al weet wat voor werk je straks wil doen. Maar misschien weet je dat nog helemaal niet. Het doen van een interessetest kan je helpen bij het vinden van de richting die bij je past. Zo kun je zelf online de LOI Beroepsinteressetest doen. Voor een uitgebreidere test ben je van harte welkom in het Jongerenloket. We vertellen je graag hoe de test werkt en hoe de uitslag je kan helpen.

Opleiding kiezen

Er zijn opleidingen op verschillende niveaus. Waar je terecht kunt, is afhankelijk van je diploma’s en je leeftijd. Klik op de links hieronder om opleidingen te vinden:

Werken en leren

Wil je leren en tegelijk werken? Dan is een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) misschien wat voor jou. Kijk voor meer informatie over BBL-opleidingen op de pagina Werken en leren.

Wij zijn er voor jou

Heb je vragen over het kiezen van een opleiding? Wil je samen een beroepsinteressetest doen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs.